Lajme

/Lajme
Lajme2018-12-09T15:47:28+00:00

Të fundit

Arkiva

Kategoritë

Deep Purple në Hardh Fest

Udhëheqësit e festivalit, sot përmes një konference për media, kanë shpalosur fushatën kreative, Line up-in e koncertit dhe gjithçka tjetër mbi organizimin e festivalit Hardh Fest. Festivalin do ta hap, rock bandi i parë i Rahovecit Familja Shtavica, ku anëtarët e këtij bendi janë tri gjeneratat e kësaj familje. Në Hardh Fest 2017, do të rikthehet grupi i njohur i 403, BB Poqi, Offchestra. Gjatë netëve të festivalit do të performojnë edhe dj të ndryshëm si DJ Mickey nga Tirana, DJ JUMP, DJ Commercial dhe Maarvel. E veçanta e këtij Line Up, është pjesëmarrja e rock grupeve ndërkombëtare ku nga [...]

Hardh Bike Tour

Një nga aktivitetet më të reja të Hardh Fest 2018 është edhe Hardh Bike Tour. Ndërsa, ju të cilët hobi e keni Bicikleten, ju ftojmë të merni pjesë në Hardh Bike Tour 😊 Hardh Bike Tour do të mbahet më datë 9 shtator, ndërsa touri fillon nga 11:00. Terreni do të jetë 12 km si dhe do të jetë terren fushor. Hardh Bike do të shoqërohet gjatë gjithe kohës me dj, argëtim, pushim dhe shumë befasi të tjera. Të gjithë ata të cilët janë të interesuar e të cilët nuk kanë biciklete, atë mund ta merrni me qera, duke kontaktuar organizatorët [...]

Ndryshime Klimatike – Programi për Grante të Vogla

Perfaqësues të organizatës Hardh Fest, janë pjesëmarrës ne tryezën tre ditore me temën -Konventat kryesorë relavante të Kombeve të Bashkuara për Mekazinmin Global për Mjedis – Ndryshime Klimatike Programi për Grante të Vogla (MGM-PGV) Konferenca organizohet nga projekti " Sektor i Qëndrueshëm i Shoqërisë Civile Mjedisore " (SPECIES), të financuar nga Agjencia Suedeze për Bashkëpunim dhe Zhvillim Ndërkombëtar (SIDA), implementuar nga Qendra Rajonale e Mjedisit për Evropën Qendrore dhe Lindore (REC), zyra në Kosovë dhe programi për Zhvillim i Kombave të Bashkuara (UNDP) në Kosovë. OJQ - HardhFest është e përkushtuar të jetē pjesë aktive ne tema të mëdha si [...]

Shkelja e rrushit

Ceremonia zyrtare e hapjes së festës fillon nga ora 11:30, me prerjen zyrtare të kalaveshit të rrushit, si dhe adresimet zyrtare. Festivali organizohet nën patronatin e kryetarit të Komunës së Rahovecit. E veçanta e këtij edicioni është ardhja e legjendës së muzikës rock, Kee Marcello, ish anëtar i grupit Europe, i cili me bendin e tij, do të performojë gjatë koncertit të Hardh Fest 2018.