Loading...
Home2018-12-20T00:15:31+00:00

Organizata

OJQ – Hardhfest është formuar me qellim te aktivizimit shoqëror te akterve te ndryshëm me profile profesionale me te vetmin
qellim qe te japin kontribut ne gjallërimin e jetës kulturore dhe shoqërore ne komune, duke kontribuar ne përgatitje te
planeve, evenimenteve dhe ideve kreative për promovim te potencialit zhvillimor te komunës.

Fushëveprimi

Fushëveprimi i organizates:

  • Trashegimi
  • Turizem
  • Mjedis

Eventet

Magnituda

September 8, 2018 @ 9:00 pm - 10:00 pm

Eugent Bushpepa

September 8, 2018 @ 10:00 pm

Lajme

Deep Purple në Hardh Fest

December 9th, 2018|

Udhëheqësit e festivalit, sot përmes një konference për media, kanë shpalosur fushatën kreative, Line up-in e koncertit dhe gjithçka tjetër [...]

Hardh Bike Tour

December 9th, 2018|

Një nga aktivitetet më të reja të Hardh Fest 2018 është edhe Hardh Bike Tour. Ndërsa, ju të cilët hobi [...]

Hardh Fest 2018

December 9th, 2018|

Në skenën e madhe të festivalit do të keni mundësi të dëgjoni LIVE hitin botëror #TheFinalCountdown nga Kee Marcello, ish anëtar i [...]

Mundësuar nga:

Sponzorët tanë