Festivalet 2017

/Festivalet 2017
Festivalet 20172018-12-09T15:20:18+00:00

Deep Purple në Hardh Fest

December 9th, 2018|0 Comments

Udhëheqësit e festivalit, sot përmes një konference për media, kanë shpalosur fushatën kreative, Line up-in e koncertit dhe gjithçka tjetër mbi organizimin e festivalit Hardh Fest. Festivalin do ta hap, rock bandi i parë i [...]