Hardh Bike Tour

///Hardh Bike Tour

Hardh Bike Tour

Një nga aktivitetet më të reja të Hardh Fest 2018 është edhe Hardh Bike Tour. Ndërsa, ju të cilët hobi e keni Bicikleten, ju ftojmë të merni pjesë në Hardh Bike Tour 😊

Hardh Bike Tour do të mbahet më datë 9 shtator, ndërsa touri fillon nga 11:00. Terreni do të jetë 12 km si dhe do të jetë terren fushor.

Hardh Bike do të shoqërohet gjatë gjithe kohës me dj, argëtim, pushim dhe shumë befasi të tjera.

Të gjithë ata të cilët janë të interesuar e të cilët nuk kanë biciklete, atë mund ta merrni me qera, duke kontaktuar organizatorët e këtij aktiviteti nga Hardh Fest, z.Ilir Pista dhe Ardit Sylka.

Qëllimi i Hardh Bike është promovimi i kulturës vreshtare dhe vizita e tyre nga afër.

* I gjithë aktiviteti do të jetë në përciellje të ambulancës dhe policisë.

Jeni të mirëseardhur

By |2018-12-09T14:44:52+00:00December 9th, 2018|2018, Festivalet|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment