Shkelja e rrushit

//Shkelja e rrushit

Shkelja e rrushit

Ceremonia zyrtare e hapjes së festës fillon nga ora 11:30, me prerjen zyrtare të kalaveshit të rrushit, si dhe adresimet zyrtare.

Festivali organizohet nën patronatin e kryetarit të Komunës së Rahovecit. E veçanta e këtij edicioni është ardhja e legjendës së muzikës rock, Kee Marcello, ish anëtar i grupit Europe, i cili me bendin e tij, do të performojë gjatë koncertit të Hardh Fest 2018.

By |2018-11-25T17:25:52+00:00November 25th, 2018|Aktivitete|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment